Годишно имаме 1-2 такъв тип поръчкови убийства, настоящото прилича на убийството

...
Годишно имаме 1-2 такъв тип поръчкови убийства, настоящото прилича на убийството
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Рано е да се каже дали моделът на старите поръчко...

" Годишно имаме 1-2 подобен вид поръчкови убийства, настоящото наподобява на убийството на Алексей Петров, ще забележим какво ще се окаже ", сподели той и добави, че " Нотариуса е една доста тъмна фигура ", а през 2004-2005 година има десетки, стотици публикации във вестниците за измамина възрастни хора, фалшификации с жилища, той е наказан и е първият, на който се лишава имущество от КПКОНПИ.

 

Към оня миг, когато имотните измами са в разцвета си, Божанов е много известна фигура, посочи Безлов.

Може единствено да спекулираме сега, защото има както заинтригувани хора на високо равнище, по този начин и елементарни хора, които са жертви, уточни той.

Прави усещане работата с прокурори и съдии - в първите случаи с имотните измами се приказва за много огромна група от служители на реда, съдии и прокурори, свързани с имотните измами на възрастни хора. При старите случаи на имотни измами има магистрати, чиито имена са засекретени, т.е. ние не знаем кои са участниците в схемите, разяснява специалистът в предаването " Преди всички ".

Името на Божанов нашумя около следствието на Антикорупционния фонд и свидетелствата на Ивайла Бакалова. Той се появи на радара някъде към 2021 година, напомни Безлов. По думите му, проблемът обаче няма да се реши с цивилен и журналистически следствия.

Всички политически изявления бяха доста завоалирани, може единствено да гадаем, означи още Тихомир Безлов по отношение на политическите реакции по случая.

 

" Ние сме в доста ранна фаза на това следствие. Що се отнася до разкриването, дано не гледаме всичко в черни краски. "

 

" По-сериозният въпрос, който този случай слага, е тази обязаност с хора, които вземат участие в правораздаването. Магистрати. Въпреки че тематиката върви от 2021-ва година, не видяхме съответни резултати, особено от този случай ", акцентира Тихомир Безлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР